Obisk Goethe-Instituta Ljubljana

V ponedeljek, 26. 3. 2018, smo učenci PŠ Kovor, ki obiskujemo pouk nemščine, odšli na Goethe-Institut Ljubljana. Tam smo obiskali dve delavnici na temo velika noč. Pri prvi delavnici smo izdelovali velikonočne voščilnice. Na voščilnice smo odtisnili pirhe, zajčke, rože. Pri drugi delavnici smo se igrali razne igre, peli smo pesem Das Osterei in reševali učne liste. Naučili smo se veliko novih besed.

Julija Ahačič, 4. K

Po končanih delavnicah smo se vrnili v šolo in v petek pri pouku nemščine strnili naše vtise o izletu:

Na Goethe-Institutu sem se imela zelo dobro. Ustvarjali smo čestitko in se zabavali.

Kaja Žos, 4. K

Na Goethe-Institutu mi je bil najbolj všeč zajec. Ko smo prišli na prvo delavnico, smo izdelovali voščilnice, na drugi pa smo iskali pirhe. Bilo je zlo zabavno. Ni nam bilo žal.

Patricia Dulc, 4. K

Vse je bilo zabavno.

Luka Hren, 4. K

Meni je bilo zelo všeč na institutu. Pri prvi delavnici smo izdelovali voščilnice. Druga delavnica mi je bila tudi dobra, a kmalu se je vse končalo.

Matic Premrl, 4. K

Bilo mi je zelo všeč. Zelo sta mi bili všeč delavnici in zajček. Naučila sem se veliko novih besed. Izlet mi je bil všeč, ne samo da je bil zabaven, bil je tudi poučen.

Laura Gorenc, 5. K

Zelo mi je bilo dobro, ker smo ustvarjali in se zabavali. Tam smo naredili voščilnice, vrečko. Veliko smo se naučili.

Eva Hafner, 5. K

Bilo mi je zelo všeč, saj sem se naučil veliko novih besed.

Tevž Premrl, 5. K

Bilo mi je zelo všeč. Imeli smo dve zabavni delavnici. Na eni smo izdelovali čestitke, na drugi pa smo se igrali. Naučila sem se veliko novih besed.

Mateja Rutar, 5. K

Imela sem se zelo lepo. Z veseljem bi šla še kdaj tja.

Manca  Peternelj, 5. K