Jesenski športni dan

V sredo, 5. 10. 2022, smo imeli športni dan. Organiziran je bil za učence 1., 2. in 3. razreda. Zbrali smo se v učilnici. V jedilnico smo šli po malico. Potem smo se zbrali zunaj. Odšli smo na pot. Najprej smo hodili po robu ceste, potem pa po gozdu. Videli smo prašičke in pujse. Bil je zelo lep razgled. Prispeli smo na Vetrno. Tam smo malicali in pili, se gugali in igrali. Potem smo odšli nazaj do šole. Bilo je super.

Veronika, Tasha in Julija, 3. K

V sredo, 5. 10. 2022, smo šli na jesenski pohod. Organiziran je bil za 1., 2. in 3. razred. Šli smo na Vetrno. Zbrali smo se v učilnici. Potem smo šli v jedilnico po malico. V garderobi smo se obuli in oblekli in šli pred šolo. Odpravili smo se na pot. Hodili smo malo več kot eno uro. Videli smo prašiče, v Križah smo šli dvakrat čez prehod za pešce. Potem smo se ustavili na Polani, da smo pili in se slekli. Naprej smo šli po gozdni poti. Ko smo prišli na Vetrno, smo videli tri pse. Pojedli smo malico. Bilo je super. 

Oskar, Eli in Taya, 3. K

V sredo, 5. 10. 2022, so učiteljice 1., 2. in 3. razreda organizirale športni dan. Zbrali smo se v učilnici in potem odšli po malico. Vsi trije razredi skupaj smo se zbrali pred šolo in odšli. Hodili smo ob robu ceste in ko smo prišli v Križe, smo hodili po pločniku. Kmalu smo prišli v gozd in srečali pujse. Na cilju smo videli pse. Tam smo pojedli malico in čez kakšno uro smo se vrnili. Na športnem dnevu je bilo fantastično.

Jošt, Meta in Daniel, 3. K

V sredo, 5. 10. 2022, smo imeli športni dan. Zbrali smo se v učilnici. Šli smo v jedilnico po malico in potem v garderobo, kjer smo se preoblekli. Vzeli smo nahrbtnike in šli ven. Kmalu smo se odpravili na pohod. Ko smo prišli na cilj, smo se igrali. Potem smo šli nazaj proti šoli. Šli smo na kosilo.

Evelin, Tia in Nik, 3. K